Disclaimer

Alle informatie op de website mindful-meditatie.nl wordt zorgvuldig samengesteld. Indien u desondanks materiaal aantreft waarvan u van mening bent dat dit inbreuk maakt op uw rechten of waarvan u meent dat dit anderszins onrechtmatig is, kunt u bij mindful meditatie een verzoek indienen om deze informatie van de website te laten verwijderen.

De afbeeldingen op deze website komen van databases van www.pixabay.com, jouwweb of www.unsplash.com. Mindful-Meditatie.nl heeft op geen enkele manier de bedoeling om auteursrecht of intellectueel / creatief eigendomsrecht te schenden. Mocht er een afbeelding op deze website staan die naar uw mening onrechtmatig verkregen is, zou u hiervan dan melding willen doen door contact op te nemen met mindful-meditatie.nl

 

Mindful-meditatie is zorgvuldig als het gaat om het geven van juiste en actuele informatie aan de bezoekers van mindful-meditatie.nl. Zij kan echter niet garanderen dat deze informatie ten alle tijden foutloos, volledig en actueel is. Daarom kan aan de inhoud van de website geen rechten worden ontleend. Verder aanvaardt Mindful-meditatie geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. 


Mindful-meditatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade / negatieve gevolgen voor een bezoeker van de website. Bij gebruik van deze website, de email en het contactformulier, is mindful-meditatie niet aansprakelijk voor eventuele virussen, datalekken of vergelijkbare schadelijke componenten. Gebruik van de website, email, contactformulier is voor eigen verantwoordelijkheid. 

Mindful-meditatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor ontvreemding door derden van de persoonsgegevens zoals deze zijn omschreven in de Privacyverklaring. 

Artikelen op de website zijn algemene informatie en geen persoonlijk advies. Elke situatie is anders.

 

Bij het gebruik van deze website en de diensten van Mindful-meditatie gaat u akkoord met deze Disclaimer.